torsdag 12 februari 2009

Laminatgolv från Alloc



Vi säljer laminatgolv från Alloc. Nu har vi mönstret rökt ek på lager. Ytan är ett högtryckslaminat som är extremt slitstarkt och tål det mesta.
Det unika aluminiumlåssystemet ger mycket starka fogar som tål belastning av tunga föremål. Golvet kan enkelt tas upp och läggas på någon annan plats och fogarna kommer även i fortsättningen vara lika starka.
På undersidan sitter ett specialutvecklat, ljuddämpande underlag. Det minskar ljuden i rummet med 50 procent jämfört med konventionella underlag.
Kärnmaterialet i golvet är en AquaResist HDF-skiva som minskar absorberingen av fukt till ett minimum. Kanterna är specialimpregnerade för att förhindra inträngning av fukt.
Garanti - livstid!

1 kommentar:

Anonym sa...

Heisan

Jeg ønsker pris på følgende:

Alloc Eik Hvitoljet Skipsgulv - 30,7 kvm
Eik Thermo Skipsgulv - 97,2 kvm

Det rimeligste laminatet dere har, fortrinnsvis enten mørkt eller lyst laminat - 56,6 kvm

Legg også til evt svinn, noen bord vil jo måtte beskjæres osv.

I tillegg vil det på en evt ordre tilkomme noen kvm med Alloc baderomsplater, men det eksakte vil ikke være på plass før på mandag. Hvis din din pris er den beste bestiller jeg på mandag, og dette er et visningshus hvor det vil bli opplyst hvor laminatet er kjøpt. Hvis det er av interesse kan du klikke deg inn på www.byggprosjektering.no for å se på prosjektet.

Vennlig hilsen

Terje Granheim
epost: granheim@taxisentralen.no