onsdag 4 februari 2009

Vad händer i morgon?

När vi läser andra bloggar har vi upptäckt att det är många som skriver vad de ska göra nästa dag. Man undrar om det kan vara intressant för någon annan men sen kommer vi på att vi sitter ju och läser det med stort intresse så därför - här kommer en liten sammanställning vad som händer hos oss i morgon;

Vi öppnar affären som vanligt kl 9. Då har vi redan startat upp brytmaskinerna, lagt i växelkassa, beställt gårdagens tapetbeställningar, piffat till butiken och slutligen plockat ut flaggor, trottoarpratare. lyktor mm.

Kl 9 kommer Anna O Söderström, en mycket duktig formgivare, som ska hjälpa oss att ta fram en proffsig broschyr om våra färgsättningstjänster. Anna har flyttat tillbaka till sin hemstad Mariestad men har tidigare arbetat bl a i Stockholm. Hon har t ex formgivit Paolo Robertos kokbok. Vi gillar henne skarpt!

Vi prioriterar naturligtvis kunderna hela dagen men när vi har tid har vi en hel del att ta tag i - bokföring, fakturering, färgsättning, offerter ska räknas ut och skrivas, avstämningar av konton mm. Det är saker som vi sysslar med dagligen.

Dagen för Ernsts besök i Mariestad närmar sig med stormsteg. Vi har mycket kvar att förbereda. I morgon ska vi måla stolar, tapetsera spånskivor, tapetsera vikvägg, beställa broschyrer, planera dekoration tillsammans med Blomsterhörnan i Mariestad och Gårdsbutiken Stallet, trycka upp informationsmaterial, leverera affisch till teatern osv.

Villamässan i Skövde ligger inte så långt fram i tiden den heller. Vi är ju åtta Coloramabutiker i regionen som ska samarbeta där. Nu börjar det dra i hop sig för planering av monterbyggandet vilket inte kommer att bli så enkelt har vi kommit på men det är väl inte meningen att allt ska vara enkelt.

Vi hjälper vårt måleri dagligen med färgbrytningar, beställningar, planering och massor av annat.

När man skriver ner allt så här låter det väldigt mycket men vi älskar det här jobbet så det är bara kul med variationen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Det är mycket trevligt att läsa er blogg.
Det verkar som om er färgsättningstjänst är en riktig höjdare och vi börjar närma oss ett behov av den då vi håller på att planera ett nytt kök, samt lite annan renovering också. Så jag undrar vad kostar den och med lång framförhållning behöver man boka er?

Anonym sa...

Hej Morgan

Kul att du gillar vår blogg.

Vi debiterar 500 kr för ett hembesök under en timma då vi intervjuar er och ev tar lite bilder. Efter några dagar blir ni inbjudna till butiken då vi med hjälp av färgkartor och tapetböcker presenterar vårt förslag. Ni får med en materialförteckning över vårt förslag hem. Gäller färgsättningen mer än två rum ger vi en offert.

Bokning bör ske ca två veckor före besök.
Välkommen till oss!