måndag 9 mars 2009

En liten förändring förgyller!



Vi har haft fem- sex olika sorters kaffemuggar i vårt köksskåp. Det är lite trist när man har gäster att aldrig ha muggar av samma sort till alla. Nu är det äntligen på gång. Jag har hittat den här fina muggen, Pia från Rörstrands. Den är designad av en kvinna vid namn Pia Törnell. Muggens insida finns i fyra olika färger; blå, lime, latte och vit. Visst är den fin? En sån liten grej som att byta muggar piggar verkligen upp. Nu har vi skaffat nya kuddar och nya muggar och det känns hur bra som helst. Det behövs lite vårpiff!


I dag har det varit strålande vackert väder och man blir, som jag sagt tidigare, verkligen sugen på våren. Det är snart dags att plantera blommor i utekrukorna och om någon månad kanske man kan olja altanen inför våren och sommarens grillkvällar.


Nu är det även dags att se över vad man behöver göra med utemöblerna. Om ni har trämöbler kanske det är läge att måla om dem. Varför inte byta kulör? Vi rekommenderar fönsterfärg till utemöbler. Den flyter ut bra och är lätt att måla med.


Ska ni måla om huset i vår/sommar? Välkommen till oss redan nu för rådgivning. Vårt flaggskepp när det gäller utomhusfärg är Demidekk optimal från Jotun. Kom in så berättar vi mer och vi kan även visa uppstrykningsprover på en rad olika kulörer.

Inga kommentarer: