tisdag 28 april 2009

Vad händer hos oss den här veckan?



Viktor ( till vänster) slutar hos oss i morgon! Han arbetar som målare i vårt måleri och har varit hos oss i åtta månader. Han kom till Mariestad p g a ishockeyn. Han har spelat i BOIS under den här säsongen men nu vet vi inte riktigt hur det blir så han flyttar hem till Ljungby. Du är välkommen tillbaka till oss Viktor om det blir så. Bilden är från vår avskedsmiddag för Viktor. Han står och läser i boken Mina vänner för vuxna som vi som arbetar på Colorama/Karlssons Måleri har fyllt i med våra visdomsord. Bokens författare är Anna O. Bredvid står Hampus som arbetar hos oss fyra dagar i veckan och studerar en dag.

Måleriet har fullt upp, mycket p g a rotavdraget. I butiken rullar det på. Vi förbereder nu Jotundagen som äger rum den 9 maj. Jotun finns på plats hela dagen, vi erbjuder 25% rabatt på all Jotunfärg utomhus, med undantag av terasslasyr och uteolja som redan har ett kampanjpris. Dessutom kommer Café Mumma servera kaffe med dopp, Blomsterhörnan visar blommor och Krontorpsboden ställer ut en "het" utemöbel. Ni kommer väl? Vi har öppet 9 -15. Missa inte att vi då även har erbjudande på den nya tapetkollektionen Eco Line - 20 % rabatt under tiden 7 maj - 9 maj.

I morgon kväll har vi besök av Odd Fellows damer, 30 st, som vill höra lite om vår verksamhet och vad som gäller nu inom inredning. Det ska bli riktigt kul!

Inga kommentarer: