onsdag 15 april 2009

Vad händer just nu hos oss på Colorama Stockholmsvägen?

Våren är här med all sin blomprakt och livet rullar på för fullt hos oss! I dag har poolprodukterna kommit så nu har vi laddat med klortabletter, flockmedel, håvar, sänk och höj ph-medel mm mm. Det är bara att köra i gång poolen men tänk på vad viktigt det är att vattnet har bra kvalité.

Våra stackars kunder som skulle ha Allocgolv och golvsocklar i går har blivit utan leveranser p g a strul från Norge. Vi ber om ursäkt och vill samtidigt tacka för ert tålamod.

I morgon ska jag (Barbro) och Lisa på färgsättningsuppdrag igen. Nu är det ett vardagsrum i en villa som behöver vår hjälp. Det är alltid lika kul. Innan det besöket ska vi hälsa på Anna O, formgivare, som arbetar med vår broschyr om färgsättning, för korrekturläsning av materialet. Det ser riktigt bra ut redan nu.

Nästa vecka åker jag på möte i Malmö under två dagar tillsammans med min kollega Edith från Coloramabutiken i Skövde. Vi ingår i Coloramas produkt- och marknadsråd. Planering inför hösten står på programmet. Dessutom ska jag och Lisa till Skövde på fredagen för utbildning inom Allocs Wall & Water, ett alternativ till kakel och klinker i badrum.

Våra små "hus" som vi brukar ha utanför butiken ska målas om inför säsongen så kunderna lättare kan få uppfattning om hur en kulör ser ut på lite större yta.

Vi ska plugga in Höganäs nya sortiment så vi kan hjälpa er kunder på bästa sätt. Det gäller även alla nya tapetkataloger som måste "nötas" in så alla kunder kan få den ultimata hjälpen.

Sist men inte minst, utan i första hand, ska vi serva och hjälpa våra kunder (er) i butiken så ni kan få den hjälp och de råd ni behöver.

Inga kommentarer: