onsdag 1 april 2009

Vår dag i Jönköping!

Bilfärden till Jönköping var solig och trevlig men när vi närmade oss staden kom vi på, som vanligt, att vi inte visste riktigt var vi skulle. Efter ett snabbt stopp vid ett hotell där vi fick en stadskarta och vägbeskrivning lyckades vi hitta Stora hotellet. Bilen placerade vi i ett parkeringsgarage.

Väl framme vid hotellet var det dags för toalettbesök. Toaletterna på hotellet var riktigt fräscha. Blankt vitt kakel i avlångt format - alltid stilrent.

Alcros representanter hälsade oss välkomna iklädda Tre kronors dräkter. Alcro är under 2009 sponsor för Tre kronor, därav klädseln. Vi fick information om Alcros utomhusfärger och vilka förändringar som skett sen förra året. Vi fick även information om den nya golvfärgen Entré. En vattenbaserad golvfärg i glans 60. Finns inom kort hos oss!

Fikapaus! Mat och fika är viktigt under utbildningsdagar. Tänk vad mycket klokheter som sägs då!



När det var dags för lunch stötte vi på en Harley Davidson i entrén till restaurangen. Vårkänslor!

Lunchen som serverades bestod av lax. potatis och en härlig räksås. Här ser ni tjejerna från Colorama Mullsjö som smörjer kråset.

I hotellfoajén hängde den här vackra lampan!

Naturligtvis hann vi med en liten sväng på stán och blev påminde om att vi behöver skaffa nya växter att placera utanför vår butik.

På hemvägen tittade vi in hos Colorama Mullsjö. Det är alltid kul att se andras butiker och byta erfarenheter.

Inga kommentarer: