onsdag 13 maj 2009

Det blev ingen lunch...

Tyvärr blev Lisa hastigt sjuk i morse, någon typ av influensa så vi fick ställa in vår lunch. Nytt datum bokat så jag återkommer med rapport.

Idag har jag (Barbro), Hilda och Carola jobbat i butiken. Hilda har haft fullt upp med beställningar av färg och penslar, uträkning av åtgång silikatfärg till tegelhus, kakelbeställningar mm. Säg vad hon inte gjort idag! Hon måste vara helt slut i kväll. Jag har arbetat på kontoret men också haft en del kunder bl a ett par som ville ha hjälp med alla val när de nu skulle göra om sitt kök. Det handlar om så mycket olika delar som ska passa ihop i köket; luckor, bänkskiva, kakel, golv, tapeter och i det här fallet även ett trätak. Ska det målas eller inte? Det landade slutligen på vita luckor, bänskiva i ek, ekgolv (Pergos laminat), vitt kakel 5 x 5 Arkitekt och troligen en relativt ljus tapet. Det kommer att bli ljust och fräscht. Kunden vill gärna ha möjlighet att ha färg på gardiner, krukor mm och då är det bra att hålla en lugn linje på övrigt.

Carola har haft fullt upp med kunder, uppackning av varor, beställningar mm. Det är otroligt vilken mängd olika arbetsuppgifter det finns i en färgfackhandel.

Nu är det dags att knalla hemåt till middagsbordet.

Ha en mysig kväll.

Inga kommentarer: