torsdag 23 juli 2009

En kvällsrapport!

En trist, mörk och regnig dag som har gjort den mest positiva människan lite "down". Piggar upp tillvaron lite med en glad och pigg mormor på 79 år som tycker att livet är helt ok och inte klagar i första taget. Det är tur att den äldre generationen finns och tar ned oss lite på jorden och lär oss vad som är viktigt i livet.

I dag har jag (Barbro), Hilda och Malin arbetat i butiken. På förmiddagen var det fullt upp men sen när regnet kom blev det betydligt lugnare. Många som har semester och är hemma vet inte riktigt vad de ska ta sig till. En del slipar golv, en del målar om eller tapeterar några rum, en del försöker måla om huset mellan skurarna. Vädret kan i alla fall bara bli bättre - tror jag.

Vad händer framöver hos oss på Colorama? Först och främst vill jag nämna att Hilda Geber som arbetar hos oss kommer att sjunga på Café Mumma i Mariestad på lördag. Missa inte det utan boka biljett redan i dag!

I butiken säljer vi ut, som jag tidigare nämnt, lagerförda tapeter från Coloramas egen kollektion Smycke - 20 % rabatt.

Vi säljer även ut ljuslyktor för 20 kr/styck oavsett tidigare pris.

Den 1 augusti är det premiär för Ecos nya kollektion Eco Artist. En kollektion värd att komma och kika på. Easy up-tapeter för 259 kr/rulle. En hel del riktigt snygga mönster och färgsättningar.

Glöm inte att boka in vår franska afton i septermber. Kontakta oss i butiken för vidare info. Biljettförsäljningen startar i början av augusti.

1 kommentar:

Matilda sa...

Hon är så söt våran Inga :)