måndag 21 september 2009

Moderns Scandinavia second edition

Jag borde ha lärt mig nu att det när näst intill omöjligt att göra ljusa tapeter rättvisa på bloggen men ändå gör jag det igen. Det här är i alla fall Coloramas egen tapetkollektion Modern Scandinavia second edition. Tapeterna kan du hitta i din närmaste Coloramabutik. Det är bara Coloramabutikerna som säljer tapeterna. Katalogen består av 19 blad, mönstrade och enfärgade. Det finns en bra kombinationstapet om man vill ha en fondvägg och övriga väggar enfärgade.



Här ser ni den svarta serien med från vänster blommönstret med vit botten och svarta blommor, det svarta mer grafiska mönstret och till höger en mer enfärgad men ändå med struktur och lite mönster.



Den "enfärgade" svarta i närbild.




De svarta blommorna i kombination med föregående tapet.





Lila/plommon




Tapeterna är i easy up-kvalité, kostar 299 kr/rulle och finns på lager hos oss! Den 14 oktober kommer Björn Nilsson från Eco-Boråstapeter till oss och berättar om sitt yrke som designer. Han har varit med och tagit fram den här kollektionen. Köp en biljett redan idag innan det är för sent. Ni får även möjlighet att lära er att tapetsera den kvällen. Ring oss för mer info 0501-700 20.





Inga kommentarer: