söndag 20 september 2009

Ny trend=ingen trend


Fick en reklamtidning i brevlådan igår. Där hittade jag en artikel med rubriken "Ny trend - ingen trend". Man inleder artikeln med frågan Vad gäller i höst om man vill ha ett riktigt trendigt hem? Höstens nya inredningstrend är att det inte finns några trender alls enligt inredningsarkitekten och designern Stina Sandwall. Det är ett större mångfald nu, inte lika likriktat. Det florerar flera stilar samtidigt och det känns som att konsumenten har vant sig vid att kunna välja själv säger Sandwall. Hon säger vidare att det känns som att man har en större medvetenhet idag än tidigare och vågar fatta egna beslut och göra sitt hem personligt.


Hon får medhåll av Matilda Lindblom, formgivare och inredare som säger att det handlar mycket om att skapa en helhet och en varm känsla i hemmet. Inte om att försöka skapa en viss stil varje ny säsong.


Vi på Colorama Stockholmsvägen håller med. Vi tror att det viktigaste är att man får ett hem som känns mysigt och hemtrevligt, att man verkligen trivs och känner sig bekväm.


Vad tycker ni?

Inga kommentarer: