tisdag 27 oktober 2009

Installation av nytt dataprogram!

Vad trött jag är! Klockan 7 i morse kom Marie och Nicklas från två olika företag för att hjälpa oss att komma igång med vårt nya dataprogram. Vi kommer att ha bokföring och kassa integrerat. Det har gått riktigt bra hela dagen men det är extremt mycket nytt att lära sig. Efter cirka 12 timmar vid datorn känner man sig ganska mör. Det är orsaken till att vi inte har bloggat. I morgon fortsätter utbildningen. Då har vi fokus på bokföringen. Vi som tidigare har bokfört i gamla BOQ (dosbaserat) har VÄLDIGT MYCKET att lära. Håll tummarna för oss! En näringrik sallad är nog bra att klämma i sig för att orka.

Vad har hänt mer idag? Målarna målar och tapetserar en lägenhet som vi färgsatte förra veckan. Det ska bli kul att se slutresultatet. Vi ska fråga kunden om vi får fota för då kan vi dela med oss till er.

Butiken rullar på. Det är många kunder som vill göra om hemma före jul. I dag har vi sålt en hel del tapeter, takfärg, lackfärg, spackel, penslar, ja det man behöver när man fixar till ett rum hemma.

Dags att sova. Vi hörs i morgon. Glöm inte vår tävling!

Inga kommentarer: