söndag 27 december 2009

Inredningsreportage i tidningen Lantliv

I det senaste numret av Lantliv, nr 14 2009, hälsar tidningen på hemma hos Helena och Robert Kos som bor i en sekelskiftesvilla i Askim på västkusten. Robert arbetade tidigare på Coloramas huvudkontor med marknadsföring. Han var bl a med och tog fram Coloramaloggan.
Helena och Robert har båda arbetat tidigare på IKEA så inredning har varit en stor del av deras liv. De gillar att mixa stilar. Danska teakmöbler och myranstolar gör sig fint med antikt arvegods. Över byrån ser ni en skymt av de gamla nycklarna som fanns i källaren och nu har blivit ett charmigt konstverk. När familjen Kos ska beskriva sitt hem betonar de känslan av ljus och lugn. I alla husets rum finns ett rikligt flöde av dagsljus. Familjens favoritplats är det mysiga köket som har rejält med arbetsytor. Här kan de baka, laga mat eller bara umgås. Kika i tidningen - där finns mer bilder från det mysiga hemmet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Jag läste detta nummer igår hos läkaren, och jag blev helt överförtjust i väggtrucket bakom sofforna, vad kan jag söka på för att hitta något liknande motiv? Hela huset var superfint, och kommoden de gjort i badrummet var fantastisk! Mvh Michaela