fredag 26 februari 2010

Fredag kväll!


Fredag kväll - finns det en bättre kväll i veckan? Veckans arbete är avslutat (för de flesta) och man har det mysigt, lugnt och skönt med nära och kära. Jag sitter i och för sig själv i vardagsrummet just nu, lyssnar på nyheterna om isblock som faller rakt på promenerande göteborgare och bloggar lite samtidigt. Maken läser och tonåringarna är på träning och hos kompisar. SJ får mycket skit i nyheterna. Rätt eller fel - svårt att säga!

Dagen har varit hur bra som helst. Mycket kunder i butiken, besök av kunder som ska bygga hus och vill ha färgsättningshjälp av oss, byggmaterial till miljöerna i vår nya avdelning har kommit, nöjda kunder har hälsat på för att berätta om hur fint det blev efter renoveringen hemma hos dem, en ny "kundbabies" har hälsat på, Erik sex veckor. Föräldrarna berättade en händelse som kunde ha slutat riktigt illa. Innan de fick barn hade de slipat sin trappa och sen behandlat den medd dekorvax. Därefter skulle de behandla den med vaxolja men det blev inte gjort innan barnet föddes. När pappan härom dagen gick ned för trappan med Erik i famnen halkade han och föll. Som tur var gick det bra för båda. Nu kommer de att måla trappan istället och blanda i antihalkmedel i färgen. Tänk på det när ni gör iordning er trappa - det kan bli halt. Lägg en nålfiltsmatta på trappstegen eller blanda antihalkmedel i färgen. Tänk på att en trappa kan bli hal om ni lackar eller målar.

2 kommentarer:

HovaElin sa...

Jag ramlade på stentrappan här utanför på annandagen med Lowa i famnen. Jag vet inte vem som grät mest, hon eller jag. Gick bra med Lowa iallafall, jag fick ett jack i benet, men det är ju inget!

Ha en bra helg!
KRAM

Barbro Colorama sa...

Halksäkra trappan! Trevlig helg!
Kramar från Barbro