torsdag 25 februari 2010

Kristallkronor, föräldramöte och korv hos Shell

Torsdagen har varit en dag fylld med "klurigheter" att fixa. När man driver ett företag är det mycket som ska fungera för att allt ska rulla på.
Målarnas semesterlöner betalas in till en speciell kassa, Målarnas semesterkassa, som i sin tur betalar ut semesterlönen till målaren. Rapporteringen dit och inbetalning av pengar är ingen lätt match ska ni veta. Vi försöker verkligen göra rätt men nästan alltid blir det något fel. I dag har vi försökt att verkligen ta tag i problemet och tagit alla kontakter vi kommit på för att det i fortsättningen ska bli rätt. Skönt när man har gjort det men frågan är om vi olika parter verkligen förstår varandra ändå. Skönt ändå att vi har grepp om det hela.
Vidare har vi fortsatt vårt sökande efter två kristallkronor, höjd ca 85 cm, gärna exakt likadana. Vi ska hänga dem i vår nya avdelning, Det hetaste tipset vi har nu är en butik i Örebro som tycks ha ett stort lager av kristallkronor. Kanske ni har ett tips?
Thomas har fått utbildning på vårt nya datasystem så att han kan utnyttja systemet på ett bra sätt när det gäller planering inom måleriet. Han är helnöjd med Niclas support idag. Niclas arbetar på Systeam AB.
Måleriet har fullt upp. Det pågår ett antal olika arbeten samtidigt. B la totalrenoverar vi en villa som är byggd under slutet av 80-talet.
Färgsättning av två villor, som ännu inte är byggda, pågår.
Efter jobbet idag var det föräldramöte för min (Barbros) del. Det började kl 18.30, nästan nollbyte. En grillad med bröd hos Shell blev en kortsiktig lösning. Efter ett givande möte var det dags för firande av en kompis som fyller 50 år idag. En intensiv men rolig dag!

Inga kommentarer: