måndag 15 mars 2010

Måndag morgon

Måndag morgon. Det är redan den 15 mars. Våren är på väg.När jag hämtade tidningen nu på morgonen var det helt snöfritt på stenplattorna fram till brevlådan. Det har det inte varit på evigheter. Ett vårtecken. Vad händer hos oss den här veckan då? I dag är vi full styrka och arbetar med beställningar, bokföring, kunder (naturligtvis), badrumsutställningen mm. Kakel och klinker till vår utställning kommer idag. Vi håller tummarna att de hinner börja med kaklingen idag. Vi har många tapetbeställningar som troligen kommer att hämtas av kunderna idag.

På tidag och på fredag ska vi presentera färgsättningar för två olika kunder. Det är färgsättning av två hus som ännu ej är byggda. Spännande!

På onsdag kväll får vi besök igen. Nu är det dags att välkomna Lady Circle (de över 40 år) som vill komma till oss för att få veta lite mer om hur vi arbetar, vilka trenderna är osv. De kommer kl 19 på onsdag!

På fredag morgon tar jag (Barbro) tåget till Stockholm tillsammans med Jan-Erik, Colorama Skövde. Det är bolagsstämma i vår kedja. Tåget går 6.22 från Skövde så det blir en TIDIG morgon.

Välkomna till vår butik! Vi har öppet som vanligt måndag-fredag 9 -18, lördag 9 - 14.

Inga kommentarer: