onsdag 10 mars 2010

Snödropparna kommer snart (kanske)!

Trots att det är mycket snö kvar här i Mariestad känns det som våren är på väg. Solen visar sig, snön börjar smälta och det är ljusare på kvällarna. Underbart! I dag packade vi upp trycksprutor som man kan använda när man tvättar huset t ex. Det känns lite märkligt men helt plötsligt är det dags! Snödropparna lyser fortfarande med sin frånvaro men snart så...

Som ni förstått på tidigare inlägg har vi mycket fokus på vår badrumsavdelning som sakta växer fram men det är inte enbart det vi ägnar oss åt. Vi har en hel del kunder som håller på med stora renoveringar av sina hus. Då behövs mycket rådgivning inom alla områden; kakel, klinker, golv, färg och tapeter. Dessutom har vi kunderna som så sakteliga börjat greja med sina sommarstugor och de som fixar lite småfix hemma på huset.

Den här veckan har inte så mycket nytt kommit in förutom ett par tapetkataloger. Det kommer snart mycket mera..

Måleriet och kakelsättarna har fullt upp. I stort sett alla privatkunder använder sig av ROT-avdraget. Vi vill passa på att tacka Skatteverket för administrationen. För vår del har det fungerat nästan perfekt och det hade vi inte riktigt trott. Tack ska ni ha!

Inga kommentarer: