måndag 31 januari 2011

Var är alla kommentarer?

Vi ser att ni är många som läser vår blogg men vi får så lite kommentarer! Vi är oerhört tacksamma för respons! Är det något ni undrar över, har ni frågor om målning, renovering mm, reagerar ni över ett inlägg, positivt eller negativt, ge gärna en kommentar! Tack på förhand! Colorama Stockholmsvägen Mariestad

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kommentarer?

Jo, jag har stort nöje av er blogg, både tonen, informationen och lokalfärgen (!), särskilt när jag sitter så här i Stockholm och längtar till norra Skaraborg.

Och jag har en konkret fråga: jag har ett tjugo år gammalt lackat parkettgolv, som är väldigt trött på sina ställen. Vad gör jag? Det handlar om att fräscha upp inför en lägenhetsförsäljning, inte att lägga nytt eller nåt.

//hälsningar Kerstin

Barbro Colorama sa...

Hej
Vad kul att du gillar vår blogg! Vi föreslår att du slipar och lackar om golvet, om det är möjligt. Det kan ju vara så att det är slipat några gånger så att det inte finns möjlighet att slipa det mer. Be en fackman att titta på det. Om du bara vill fräscha upp det kan du köpa t ex parkettrefrehser som fräschar upp golvet på kort sikt.
Kommer du att flytta tillbaka till kära Skaraborg?
Barbro