tisdag 31 maj 2011

Tisdag kväll

Ehec, tropisk värme, åska, regn, möte, bokföring, kunder - ja, tisdagen har fyllts med en hel del.

Det är kväll nu. På Aktuellt berättar man om att en kvinna i Sverige har avlidit under dagen av Ehec-bakterien. Otäckt! De berättar dock att man tror inte att vi kan smittas av grönsaker som säljs i Sverige och risken är inte stor att man smittas om det inte är en familjemedlem som är drabbad.

I Mariestad har vi haft tropisk värme blandad med regn och åska. Jag (Barbro) inledde dagen med ett möte. Redan kl 7.30 träffades styrelsen i Svensk handel, Mariestad. Vi hade styrelsemöte hos Anders på Norlanders i Mariestad. Ett bra och givande möte med kollegor. Därefter var det dags att åka till butiken och träffa Lisa och Caroline som redan hade öppnat butiken och hjälpt ett antal kunder. Vi har sålt kakel och klinker, tapeter, färg och golv. En trevlig dag med besök av många trevliga kunder. Vi fick beröm av en äldre man som sa att han tycker det är lika trevligt varje gång han kommer in i vår fina butik. Det värmer!

I morgon ska det bli soligt och varmt. Vi tror att det blir mycket kunder i butiken eftersom en längre ledighet väntar många och de passar på att fixa med huset, sommarstugan och trädgården. Alla är välkomna.

På bilden ser ni del av ett badrum. Ett badrum som är väldigt vitt men har piffats med detaljer i grönt och rött. Uppiggande!

Inga kommentarer: