måndag 20 juni 2011

Butiken är öppen!

Butiken är öppen.Vi har som vanligt öppet 9 - 18. I dag träffar ni Lisa, Caroline och Frida.

2 kommentarer:

Maria sa...

Hej! Har en liten fråga: har byggt ut vår altan och ska nu ta tag i golvet. Det gamla (tidigare oljade) golvet har vi slipat rent. Altanen är nu på ca 85kvm, runt två sidor av huset. Nu har jag varit runt hos alla färgaffärer här i stan och fått olika svar på om vi ska lägga på en lasyr eller pigmenterad olja... Jag läser er blogg med jämna mellanrum och har fått massor av tips och bra idéer.

Hoppas ni kan hjälpa mej!

PS: altangolvet går även framför ytterdörren och används som "trapp", vi kommer alltså gå en hel del på golvet samt även skottning/sopning på vintern.

Hälsningar Maria (f.d Mariestadsbo)

Barbro Colorama sa...

Vi rekommenderar varmt Demidekk terasslasyr från Jotun. Den har en längre hållbarhet än olja. Du har en hel del kulörer att välja mellan och den är mer slitstark. Vi som arbetar här använder den på våra altaner och är supernöjda. Jag (Barbro) har i år laserat med skimmergrå och Lisa har sotgrå. Tänk på att lasyren ska in i trät och torka bort ev överskott. Endast en strykning! 3 liter räcker till ca 25-3o kvm och kostar hos oss 512 kr. Underhållsintervall på lasyren 3-4 år.