fredag 15 juli 2011

Stajla bostaden - tjäna tusenlappar!

Homestyling har blivit ett begrepp och många mäklarföretag samarbetar med inredningsstylister. Du behöver inte spendera tusenlappar. Fixar du till bostaden på egen hand kan du tjäna en rejäl hacka eller ta hjälp av oss på Colorama Stockholmsvägen så kan vi hjälpa dig på vägen. Inredning och färgval spelar stor roll när du säljer. Det handlar mycket om psykologi, att skapa en välkomnande miljö som många vill bo i. Att snygga till och och plocka undan innan fotograferingen är viktigt. Det är viktigt att försköna men inte dölja skavanker.


Städa ordentligt inför visning av lägenheten du vill sälja. Tänk på belysningen! Växter för in liv i lägenheten. Tänk på att hallen är det första som möter spekulanterna. Plocka undan kläder, ljussätt och skapa ett vackert stilleben t ex på hallbyrån. Köket ska se fräscht ut - rent, fina handdukar, en fin flaska olivolja, frukt och grönsaker i en skål, det blir en färgklick som tillför en fräsch känsla.


Se till att det är mysigt i vardagsrummet och sovrummet med snygga kuddar och matchande plädar. Skapa hotellkänsla i badrummet.


Det behövs inte så mycket för att höja värdet - rent, fräscht och mysigt, det är honnörsorden!

Inga kommentarer: