måndag 19 september 2011

Hemma efter en lång dag

En lång arbetsdag går mot sitt slut. Jag (Barbro) har varit igång sen tidig morgon. Började med körning av fallfrukt till tippen, sen en bra dag på Colorama Stockholmsvägen. Vi har jobbat hela gänget idag. Caroline och Frida har exponerat CC Höganäs stora kakel- och klinkerkampanj som startar idag. Den kampanjen får ni inte missa. Massor av fina erbjudanden som gäller t o m den 31 december. Välkomna in och hämta kampanjbroschyren. Bl a erbjuder CC Höganäs hela 25% rabatt på all mosaik.

Efter jobbet var det dags för möte med Svensk Handels styrelse. Den här gången träffades vi på Norlanders i Mariestad. Ett trevligt och givande möte där bl a Madeleine Larsson medverkade och presenterade sitt förslag till Svensk handels nya hemsida. Per Ottosson fanns också på plats. Han håller i vårt arrangemang i helgen, Skördefesten. Missa inte eventet på Mariestads torg på fredag kväll med start kl 19. Thomas Gunnarsson från Ica Oxen bjöd på god mat. Tack Thomas! Det är inressant att jobba inom Svensk handel och det är hur nyttigt som helst att träffa andra handlare och diskutera med. Vad kunskap det finns! Det är bara att suga åt sig och lära!

Bilden - en undran, varför ska det vara förbjudet att prata i mobiltelefon i närheten av en bensinpump? Det måste vara ett skämt eller...?

Inga kommentarer: