tisdag 21 februari 2012

Ett av Lisas projekt!

Som vi berättade i förra inlägget har Lisa besökt två hem idag tillsammans med formgivare Anna O Söderström och fotograf Pontus Ferneman. Resultatet ska bli en ny informationsbroschyr om vår färgsättningstjänst. Bilderna vi publicerar här är tagna av Lisa. I vår broschyr kommer ni se de bilder som Pontus tagit. Ett av hemmen de besökte är ett radhus där det bor ett par vars döttrar studerar på annan ort men har var sitt rum i det nya hemmet där de kan komma hem och landa ibland. Lisa har träffat kunderna i det då tomma radhuset för att fota och intervjua dem. Intervjun är väldigt viktig för att få en bild av kunderna, vilka möbler de har, hur de kommer att använda de olika rummen mm. Efter en hel del arbete presenterade Lisa ett förslag för kunderna som de blev helnöjda med. Thomas (som håller i entreprenaden hos oss) gav en offert på arbete och material och därefter slutförde vårt företag större delen av arbetet.

En dotters rum! Här ser ni den praktiska spegeln från Aspen. Spegeln kan öppnas och på baksidan finns "kylskåpsdörrfack" där man kan förvara massor av smått och gott, t ex nycklar,mobilen, hårsnoddar, smycken mm. Så smart i sin enkelhet.


Kaklet i köket kommer från CC Höganäs. I hela huset, förutom i hall och badrum, har vi lagt ett ljust laminatgolv från Tarkett. Köket kommer från Järnia i Mariestad.





I vardagsrummet - en bildfond från Mr Perswall och matta från Golvabia.





Matrummet utanför köket. Läcker taklampa, stilrena möbler och matta från Golvabia.

I köket - en fondvägg från Midbec.

1 kommentar:

Dröm vid havet sa...

Snyggt och jätte roligt att se!
Önskar dig lycka till med alla kommande projekt! Kika in hos mig, jag har en tävling som du kanske gillar.../Carola