tisdag 10 juli 2012

Det snurrar på!

Ni kanske tycker att vi inte är lika flitiga på bloggen som vanligt. Det stämmer och beror på att nu är det sommar och semestrar så vi har fullt upp i butiken och är ganska trötta när vi landar hemma. Dessutom har min (Barbros) mor skadat sig så det har blivit en del turer till sjukhuset. Vi hoppas att ni har överseende.

I dag har butiken fyllts av massor av härliga kunder. Alla är så glada och trevliga trots det lite trista sommarvädret. Ett par köpte det vackra parkettgolvet Pralin från Tarkett. Det kommer att bli så fint med golvet hemma hos dem. Ett ungt par letade länge efter en tapet till sitt sovrum och till slut träffade vi rätt. De gick nöjda hem med fem rullar från kollektionen Modern Scandinavia, en tapet i brunt och guld. Hoppas de blir nöjda med slutresultatet. Många har köpt grundfärg och lackfärg till möbler och paneltak. En hel del har även köpt utomhusfärg, trots det osäkra vädret. Demidekk är den mest efterfrågade färgen för utomhusbruk. Tapetlim, penslar, tapetborste, limspridare och allt annat man kan behöva när man arbetar med våra produkter har också vandrat ut från butiken. En rolig dag med mycket försäljning och framför allt med många trevliga kunder.

Som grädden på moset har Morgan Wirestam från Coloramas huvudkontor besökt oss och gått igenom lite när det gäller kassa- och bokföringssystemet. Ett stor tack Morgan och ursäkta att jag "lämnade dig i sticket" lite tidigt.

En bra dag med andra ord. Nu håller vi bara tummarna att mor Inga blir bättre och bättre också!

Ha en trevlig kväll!

Inga kommentarer: