tisdag 27 november 2012

Att inspireras och att skapa inspiration!

Det är mycket nu men det är kul! Vi håller på att skapa en julskyltning i en tom butikslokal (Back to denim) tillsammans med herrbutiken Epsom. När vi gick på säljkursen som Mariestad handel ordnade så sa kursledaren att det är viktigt att alla fönster är skyltade, även där det inte är verksamhet. Då ringde vi ägaren av huset där Back to denim drev sin verksamhet och frågade om vi fick hyra ett fönster eller två under december månad och vi fick ett ja nästan med en gång. Det är bra för handeln i stan och det är bra för oss! I dag har vi och Gunilla från Epsom haft fullt upp med våra fönster. Bravida har ställt upp med belysning av fönstren och vi skyltar på för fullt. I morgon ska vi vara klara att täcka av fönstren. Det känns kul att vi kan synas centralt och det är kul att samarbeta med andra företagare. Även Lilian från Blomsterhörnan bidrar med grejor till vårt fönster och Anna från Petrells med lampa till Gunillas fönster. Fyra företag i två fönster - samarbete!
 
Vi kommer i första hand att visa tapeter som hör till julen och Gunilla visar härliga herrkollektioner tillsammans med tapeter från oss. Kan det bli så mycket bättre när det gäller samarbete? Vi gillar det.
 
Dessutom måste vi få till vårt skyltfönster i butiken. Det fönstret ska delta i jultävlingen när det gäller den finaste skyltningen i stán. Hur ska vi hinna? Det kommer vi säkert att göra men lite tight är det.
 
 
 
/Barbro Colorama

Inga kommentarer: