söndag 18 november 2012

Ny vecka - nya upplevelser

I morgon är det måndag igen och vi öppnar butiken som vanligt klockan nio och har öppet till kl 18. Vi hoppas att ni noterat att vi har förlängt öppethållande på torsdagar, till kl 19.

Den här veckan har vi som vanligt fokus på er kunder. Vi ska dessutom planera omskyltning av vårt stora skyltfönster inför julskyltningen. Det kommer att vara en stor tävling i stán där ni kunder får rösta fram den finaste skyltningen. De butiker som deltar täcker för sina fönster, skyltar om och täcker av fredagen den 30 november då julskyltningen tjuvstartar. Varje fönster får ett nummer och sen får ni rösta fram den bästa skyltningen.

Vi kommer denna veckan även ha fokus på Coloramahuset. På bilden ser ni fönsterbräda och foder på ett fönster i huset. Vi har bestämt oss för att där det saknas foder eller fönsterbrädor ska likadana tillverkas så att det blir tidsenligt och framför allt enhetligt i hela huset. Väggarna är spacklade med Alcros rullspackel därav kulören. Så ska INTE väggarna se ut sen.

Kika gärna på de skýltningar vi redan gjort om. Vid vår entré kan ni se en tapet från Midbecs kollektion Factory - glänsande tegelvägg. Ut mot Stockholmsvägen har Frida gjort en skyltning där ni får lite höst/vinterkänsla.

Ni är varmt välkomna till vår butik. Nyheter strömmar in hela tiden och våra anställda får kontinuerlig utbildning vilket gör att vi kan hjälpa och vägleda er på bästa sätt.

1 kommentar:

asamaria sa...

Jag tycker det är roligt att det finns några som vill bevara en gammal tradition med "hemliga" skyltfönster inför julskyltningen. Detta gör ju att man verkligen vill gå på stan och kika! Jag bugar och tackar för detta!!